Tyrkiets sydkyst

Tyrkiets sydkyst

kr. 1.721,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700193432255
Kategori:

Beskrivelse

Rejs billigt til Tyrkiets sydkyst og få en uforglemmelig ferie til de laveste priser
Den tyrkiske sydkyst har i mange år været en yderst populær feriedestination, og bliver derudover også kaldet for den “tyrkiske riviera” eller den “turkise kyst”. Her er du altid garanteret en billig rejse, lækker feriestemning og masser af solskinstimer med mulighed for skøn afslapning på stranden. Én af de mest populære byer på din rejse til Tyrkiets sydkyst er Antalya, der også er hovedstaden i denne, charmende provins. Her finder du også regionens største lufthavn, Antalya Lufthavn, hvor du nemt kan rejse billigt og direkte fra de danske lufthavne. Øst for denne charmerende storby ligger feriebyerne Kemer, Belek, Side og Alanya, hvor sidstnævnte er danskernes fortrukne ferieby i Tyrkiet og hvor mange skandinaver hvert år rejser til. Tæt ved Alanya ligger regionens nyeste lufthavn, Gazipasa, som giver et skønt alternativ for en billig rejse til Tyrkiets sydkyst.
Den tyrkiske sydkyst har store bugter med brede sandstrande, som gør badeferien ekstra unik og giver rig mulighed for timevis af sjove stunder ved kysten. Bag ved ferieparadiset ved kysten ligger de imponerende Taurusbjerge, som beskytter kysten mod kolde vinde fra indlandet. Perfekt til en rejse til Tyrkiets populære sydkyst for hele familien.
Kæmpe udvalg af lækre hoteller og billige rejser til Tyrkiets solrige sydkystVi tilbyder et stort og varieret udvalg af rejser til Tyrkiets sydkyst med mange muligheder for skønne ophold i ferielejligheder uden pension, små unikke hoteller, eksklusive, luksushoteller og store familiehoteller med All Inclusive og masser af underholdning til børnene. Vi tilbyder rejser til både voksne, unge, grupper, par og børnefamilier, så du kan være sikker på, at én rejse til Tyrkiets sydkyst også har noget for dig. Tyrkiets sydkyst er også et eftertragtet rejsemål for diverse klubber og grupper. Særligt fodboldentusiaster nyder godt af de mange fodboldbaner til træningslejre og lignende aktiviteter i området. Uanset, hvordan du ønsker at holde ferie, så kan vi helt sikkert finde et godt tilbud til dig på Tyrkiets sydkyst, hvor du her får råd til mere ferie og mere sjov.
Guideservice:
Når du rejser med Sunweb til Tyrkiets sydkyst tilbyder vi engelsktalende guideservice. Guiden besøger dit hotel, eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie. Du er også altid velkommen til at kontakte guiden telefonisk.

Copyright 2024 - Pilanto Aps